Sommerferie i uge 28,29 og 30. Åbent efter aftale KUN på 2889 6802! WEBORDRE SENDES UD SOM SÆDVANLIGT! 20% på Strømpegarn med koden SOMMERSOKKER
Den Lille Garnbutik

Jeg vil dele ud af alt !


Jeg elsker mit strikketøj, alle mine projekter, og næsten altid mit hoved, der 24/7 er på overarbejde fordi jeg altid har en ny ide!

Den her butik giver mig friløb for noget af det. ! Jeg er en af de personer der danser rundt af glæde hver eneste gang jeg modtager en ordre eller nogen er interesseret i det jeg laver! (Nogle gange bare indvendigt).

Jeg vil så gerne gøre noget der giver mening. Derfor er der også nogle ting i den her butik der ikke er som hos alle de andre! Jeg sender IKKE mine pakker i fine nye papkasser. Jeg sender mine pakker i de kasser jeg selv har modtaget ting i, eller i kasser som jeg har fået fra andre butikker/virksomheder, fordi de var på vej i containeren.

Jeg sælger IKKE overflod af billigt garn til bare at kan komme hjem på hylden at ligge. Jeg sælger lækkert garn man får lyst til at bruge med det samme. Garn der er produceret og farvet med omtanke for miljøet.

Jeg deler ud af alt jeg har af tips, tricks og gode ideer også selv om det betyder at jeg ikke får noget salg hjem på dit besøg!

Jeg opfordre til GENBRUG og der vil også dukke tiltag op her! Håber at kan få tid til at bruge bloggen der følger med siden til at komme med gode ideer til genbrug og til hvordan man kan bruge materialerne jeg har i butikken.


Tak fordi du læste med! Jeg håber at se dig en dag enten i min fysiske butik eller her på webshoppen!